Categorieën

€504.72  €247.31Korting: 51% korting
  • Model: Kenzo 0010012
  • 6143 aantal op voorraad
  • kenzo bucket bag met leren details zilver dames tassen schoudertassen,kenzo online shop,2017 nieuwe
kenzo bucket bag met leren details zilver dames tassen schoudertassen,kenzo online shop,2017 nieuwe_checkout
kenzo t-shirt Kenzo Dames Tassen Schoudertassen , kenzo bucket bag met leren details zilver dames tassen schoudertassen,kenzo online shop,2017 nieuwe kenzo truien,goede kwaliteit

samenstelling

• materiaal: leer / textiel

specificaties

• breedte: 27 cm
  • hoogte: 27 cm
  • diepte: 22 cm
  • hoogte handvatten: 20 cm
  • lengte schouderriem: 55 - 65 cm
  • schouderriem: niet afneembaar, wel verstelbaar
  • tassluiting: treksluiting
  • aantal ritsvakken: 5
  • aantal steekvakken: 1
  • geschikt voor laptop: zonder laptopvak

productinformatie

deze bucket bag van kenzo springt direct in het oog door de contrasterende mix van materialen en structuren. de tas is verrijkt met ingestanste merk-elementen en goudkleurige hardware. het ontwerp wordt geleverd met een afneembare, verstelbare schouderriem.

stijltip: kies voor een eclectische mix van kleur en prints óf draag als eye-catcher bij een all-black outfit.

meer over dit merk

modehuis kenzo is opgericht door de gelijknamige ontwerper kenzo takada. in 1970 begon hij met het verkopen van zijn handgemaakte damescollectie in parijs. inmiddels is kenzo uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. het label haalt zijn inspiratie uit de multiculturele wereld en hecht waarde aan natuurlijke schoonheid en kleur. dit uit zich in designs samengesteld uit contrasterende stoffen met uitgesproken prints.

1 maat