Categorieën

€282.96  €138.65Korting: 51% korting
  • Model: Kenzo 0010007
  • 5664 aantal op voorraad
  • kenzo icon semi-transparante shopper zwart dames tassen shoppers,kenzo tshirt,nieuwe producten
kenzo icon semi-transparante shopper zwart dames tassen shoppers,kenzo tshirt,nieuwe producten_checkout
kenzo trui zwart Kenzo Dames Tassen Shoppers , kenzo icon semi-transparante shopper zwart dames tassen shoppers,kenzo tshirt,nieuwe producten kenzo trui bestellen,waardevol

samenstelling

• materiaal: 100% pvc

specificaties

• breedte: 38 cm
  • hoogte: 30 cm
  • diepte: 19 cm
  • hoogte handvatten: 23 cm
  • geschikt voor laptop: zonder laptopvak

productinformatie

deze strak vormgegeven shopper van kenzo is ogenschijnlijk simplistisch, maar krijgt afhankelijk van de inhoud binnen no-time een nieuwe look. het ontwerp is verrijkt met de iconische tijgerkop; al jaren een terugkerend symbool in de collectie.

stijltip: kies voor een eclectische mix van kleur en prints óf draag als eye-catcher bij een all-black outfit.

meer over dit merk

modehuis kenzo is opgericht door de gelijknamige ontwerper kenzo takada. in 1970 begon hij met het verkopen van zijn handgemaakte damescollectie in parijs. inmiddels is kenzo uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. het label haalt zijn inspiratie uit de multiculturele wereld en hecht waarde aan natuurlijke schoonheid en kleur. dit uit zich in designs samengesteld uit contrasterende stoffen met uitgesproken prints.

1 maat